Tulityökurssit

Tulitöiden tekeminen tilapäisellä tulityöpaikalla edellyttää Suomen Finanssialan Keskusliiton hyväksymää tulitöiden turvallisuustutkintoa. Uusi tulityökorttikorttikoulutus yhdistää vanhan mallisen tulityökortti-koulutuksen (sininen kortti) sekä katto- ja vedeneristysalan tulityökorttikoulutuksen (musta kortti) ja uusi kortti on voimassa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhden päivän mittaisen kurssin hyväksytysti suorit-tanut henkilö saa todistukseksi viisi vuotta voimassa olevan tulityökortin.

Kurssin sisältö perustuu SFS 5900 Tulitöiden turvallisuus asennus-, huolto ja korjaustöissä sekä SFS 5991 Katto- ja vedeneristysalan tulityö standardeihin. Kurssilla opitaan ymmärtämään tulitöihin liittyvät riskit, perehdytään suojeluohjeeseen sekä harjoitellaan tulitöiden turvatoimenpiteitä ja alkusammutusta.

Kurssi on tarkoitettu tulityöluvan myöntäjille, tulitöitä suorittaville ja palovartijoina tulitöissä toimiville. Kurssi sopii sekä tulityökortin uusijoille että uusille tulityökortin tarvitsijoille. Kurssi toteutetaan asiakkaan toimitiloissa, jolloin ei tarvita henkilöstön siirtymisiä erillisiin koulutiloihin.

SafetyHouse Solutions Oy tarjoaa tulityökoulutusta yrityskohtaisilla kursseilla.

Hinta alkaen 100 € / osallistuja (alv 0%). Hinta määräytyy osallistujien määrän mukaan.

Hintaan sisältyy opetus, jaettava materiaali, alkusammutusharjoitus ja tulityökortti.

Pyydä tarjous

     

Design Madeby.net